top of page
Palm Trees and Faded Sky

KUNNON KESÄ

HERÄTÄ SISÄINEN SOTURISI TÄNÄ KESÄNÄ!

Warrior Start

Oletko kyllästynyt vanhoihin treenirutiineihin, jotka lupaavat paljon mutta antavat vähän? Kaipaatko matkaa, joka ei ole vain työntekoa vaan myös yhteisöllisyyttä, unohtumattomia hetkiä ja yhdessä koettuja voittoja? Etsintäsi on ohi! Kesällä kuntoon tarjoaa kokemuksen, joka ei ainoastaan muokkaa kehoasi vaan myös herättää sisäisen soturisi. Pääset  osaksi maailmanlaajuista yhteisöä joka aidosti haluaa sinun onnistuvan.

Vain 199€:lla saat:

Eksklusiiviset tekniikkatunnit kerran viikossa kesäkuun ajan: Sukella voiman saloihin tekniikkatunneillamme joka torstai klo 18:10. Hio tekniikkaasi, paranna suorituskykyäsi ja vapauta potentiaalisi.

 Alku- ja lopputestitt: Aloita matkasi yksityiskohtaisella kehonkoostumusanalyysillä ja kuntotestillä. Seuraa edistymistäsi lopputestissä, joka voi saada sinut hämmästymään saavutuksistasi.

Warrior Shred Reseptikirja: Täytä kehosi terveellisillä resepteillämme, jotka sisältävät herkullisia ja ravitsevia aterioita. Suunniteltu tukemaan harjoittelua ja maksimoimaan tulokset.

Heinäkuun treenit kaupan päälle! Nauti koko heinäkuun treeneistä täysin ILMAISEKSI. Kyllä, heinäkuu meidän piikkiimme!

Viikoittaisten tekniikkatuntien lisäksi pääset osallistumaan sykettä ja kuntoa nostattaviin Hurricane/Circuit ja Speed & Strength -tunteihimme, joista voit valita jopa 3 lisätreeniä viikossa.

Rajoitettu Määrä Paikkoja Parhaan Laadun Takaamiseksi:  Jotta voimme taata henkilökohtaista valmennusta ja tiiviin ryhmän. Vain 16 paikkaa saatavilla.

KUNNON KESÄ - OHJELMAN SISÄLTÖ

  • ALKU JA LOPPUTESTIT
  • TEKNIIKKATUNTI KERRAN VIIKOSSA TORSTAISIN KLO 18:10
  • PÄÄSY HURRIKAANI JA SPEED & STRENGHT TUNNEILLE
  • WARRIOR SHRED RESEPTIKIRJA
  • KEHONKOOSTUMUSMITTAUS X 2
  • HEINÄKUUN TREENIT KAUPAN PÄÄLLE!
Tarjoushinta 199€
Jos sinulla on kysyttävää valmennuksesta otathan yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

bottom of page