top of page

Tee elämäntapamuutos helpoksi: Aloita Maastavedoilla ja Parsakaalilla!


Jos olet kuten useimmat ihmiset, tiedät, mitä sinun pitäisi tehdä liikunnan ja ravitsemuksen suhteen, mutta saattaa olla haasteellista toteuttaa näitä ajatuksia käytännössä! TFW:ssä ymmärrämme tämän ja juuri siksi TFW motivoi sinua toimimaan. Seuraava artikkeli käsittelee näitä kohtaamiasi haasteita ja niiden ratkaisuja. Oletko koskaan innostunut uudesta treeniohjelmasta tai ruokavaliosta vain huomataksesi sen olevan liian monimutkaista tai sekavaa toteuttaa? Alussa saatat olla täynnä intoa, mutta huomaat pian, mikä yleensä menee pieleen: Kun vaihtoehtoja on liikaa, ihmiset usein jähmettyvät paikalleen.


Jos sinun täytyy olla kuin Einstein ymmärtääksesi päivän treeniohjelmaa tai ravitsemusterapeutti tajutaksesi, miten terveellisesti tulisi syödä, on todennäköisesti helpompaa jättää sali väliin, istua sohvalle ja jatkaa herkkujen syömistä.

Aivan kuten treeniohjelmasi tai ruokavaliosi, olet todennäköisesti huomannut, että muutkin elämäsi osa-alueet voivat mennä solmuun, kun on liikaa "liikkuvia osia". Ehkä olet kokenut suunnitelmiesi kaatuvan, kun keittiössä on "liian monta kokkia". Tai menit ravintolaan ja nähtyäsi yli sata erilaista vaihtoehtoa ruokalistalla, päätitkin tilata vain "hampurilaisen ja ranskalaiset"


Joskus on ollut vaikea päättää, mitä elokuvaa katsoa, tai kaupassa saatat poistua ostamatta mitään. Kaikissa näissä tilanteissa yhdistävä tekijä on liian monien vaihtoehtojen ylivoimaisuus. Monissa tapauksissa liian monet vaihtoehdot voivat lopulta johtaa siihen, ettei mikään etene.


Miksi sitten teemme asiat niin monimutkaisiksi liikunnan ja ravitsemuksen suhteen? Ehkä pidämme uusista ja kiinnostavista harjoitusmuodoista ja eksoottisista resepteistä, mutta tiedämme, että samalla ne voivat lamauttaa meidät. Ja jos emme tee mitään, emme saa tuloksia. Joten seuraavan kerran, kun harkitset uuden eksoottisen hedelmän, kuten gojimarjan, kokeilemista, harkitse uudelleen.


Vuosi vuodelta olemme oppineet, ettei tarvitse tarjota rakettia, kun riittää soutuvene. Harjoittelu voi silti olla hauskaa ja mielenkiintoista. Sinun täytyy vain palata perusasioihin. TFW-järjestelmä on pelastanut tuhansien ihmisten elämän. Se on auttanut heitä pudottamaan ylimääräisiä kiloja, vähentämään lääkkeiden tarvetta, rakentamaan lihaksia ja voimaan paremmin sekä henkisesti että fyysisesti.


Monet eivät aloita elämäntapamuutosta pelon tai hämmennyksen takia. Tähän ongelmaan on kuitenkin yksinkertainen vastaus: Aloita jostakin! TFW:ssä teemme sen sinulle helpoksi keskittymällä aluksi kahteen asiaan: maastavetoon ja parsakaalin syöntiin.

TFW:ssä keskitymme perusasioihin, ja kaksi asiaa, jotka tiedämme toimivan, ovat maastaveto ja parsakaalin syönti.


Miksi maastaveto?


Se on toiminnallinen liike, joka useimpien on helppo suorittaa. Joudut nousemaan ja nostelemaan esineitä päivittäin, joten miksi et tulisi paremmaksi siinä? Maastaveto aktivoi suuren osan lihaksistasi jalkapohjista sormenpäihin asti.
Miksi sitten parsakaali?


Et ehkä tiedä tästä "vihreästä soturista" niin paljon kuin pitäisi! Parsakaalia kutsutaan yhdeksi maailman terveellisimmistä kasviksista, eikä syyttä. Se on erinomainen C- ja K-vitamiinin lähde, joka voi auttaa paranemisessa, kollageenin muodostumisessa ja suojata kehoa haitallisilta aineilta, jotka voivat vahingoittaa terveyttäsi. Parsakaalissa on myös aineita, jotka auttavat vähentämään tulehdusta ja puhdistamaan kehoa sekä se on mainittu hyvänä ruokana syövän torjunnassa. Ennen kaikkea, kun ihmiset syövät parsakaalia, he tietävät tekevänsä jotain hyvää itselleen.


Ovatko maastaveto ja parsakaali kaikki kaikessa? Eivät, mutta ne saavat sinut alkuun, mikä voi johtaa parempiin elämäntapoihin. Jos annamme sinulle tuhat vaihtoehtoa, se voi johtaa toimimattomuuteen. Keskitä huomiosi kahteen asiaan, ja saat alun hyvälle muutokselle.

Kuinka aloittaa maastavedoilla ja parsakaalin syönnillä?


Yksinkertaista: Lisää enemmän painoa tankoosi ja lisää enemmän parsakaalia lautasellesi. Kun teet molemmat, olet vahvempi, terveempi ja ennen kaikkea olet tehnyt tärkeimmän asian: olet aloittanut!


Haluatko aloittaa elämäntapamuutoksen?


Neuvoni on lopettaa uusien ja kiiltävien ideoiden etsiminen. Etsi sen sijaan jotain, mihin uskot. Kuten TFW:n perustaja Martin Rooney on aina sanonut: "Stand For Something, Or Fall For Everything."


Mitkä ovat sinun kaksi positiivista asiaasi?

Mitkä ovat ne kaksi asiaa, joihin uskot?


Oletko valmis aloittamaan matkasi kohti terveellisempää elämää? Liity mukaan Warrior Start -kurssillemme, joka käynnistyy 2.4.2024!


Warrior Start -kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden aloittaa matkasi terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Kurssilla opit perusteet terveellisestä ruokavaliosta, liikunnasta ja elämäntapamuutoksen tekemisestä.


136 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page